Söndag

igår gjorde jag en ny header, vad tycker ni om den?
Sen idag så ska jag kolla på Linus när han ska spela match. Ska bli kul, sen ikväll ska vi laga lite mat och bara ha det mysigt. Måsta ladda upp inför imorgon lite när den nya APU:n börjar. Ska vara på MQ i Hässleholm i ett år varje måndag, Ska bli jätte kul :D 
Men nu ska jag dra, måste göra vid mig lite ser helt död ut..
skriver kanske senare ikväll.

ha det så bra,    pussss


Onsdag



♥ Nu var det ett par dagar sedan jag bloggade, det har varit en massa nu och skolan har ju börjat. Men nu är jag igång igen. Kanske inte varje dag, men så ofta jag tycker att jag hinner (:
Fick ett riktigt chilllllll schema hela tvåan, SÅ SKÖNT.
Men nu ska jag kolla på sex and the city.

godnatt.

ha det så bra,      ses

Festivaaaaaal

♥ Har varit Festival nu i några dagar i Hässleholm. Och det har varit väldigt mycket annat så jag har inte orkat blogga. Och orkar inte nu heller igentligen. Men lite, har mysiga Bilder från festivalen :)



Jag & Emma, har precis haft kissepaus :D




Junna, Som a



Lina, som precis kom hem från Grekland, 20 min innan jag tog denna bilden :)


Snyggggggggggggt

 

♥ Älskar min tunika.
Men denna tunikan, vita converse och ett tar uppvikta jeans.
ur snygggggggggt!

Tisdag



♥ Idag har det varit fullt upp, Började jobba kl 07.30 imorse till 16.00. Så nu har jag duschat, ätit och kollat lite tv. Men nu ska jag göra lite lunch till imorrn. Det får bli något som är enkelt. Tonfisksallad med pasta. Låter nytttigt, jag har sagt till mig själv att jag måste börja att tanka på vad jag stoppar i mig. Och idag åt jag på Mc donalds så får ta sallad imorrn nu bara för de :)

Nej får gå och hjälpa Linus med maten nu.

Ha det så bra,        ses


Lång dag




♥ Är redan uppe för att jag ska jobba nu, inget roligt väder och man vill bara sova kvar. Men så är det ju ibland. Det är ju kul när man kan smälla upp pengarna sen ju :) Jobbar till 4 idag, Sen är det väl bara hem och slappa, duscha och äta lite med Linus. Kanske till och med hyr en film eftersom jag jobbar 07.00 - 16.00 Varje dag. Så får ta det lungt bara.

Vad gör ni en dag som denna då?

Men nu måste jag åka till jobbet.

Ha en underbar dag,    ses


full rulle flera dagar

  
  


♥ Två dagar där jag fick till bilden med en konstig min.
Igår var jag igång med saxen igen. Jag klippte en väns dotter, Det blev väldigt fint. Hon hade det långt och tjockt innan men hon ville ha det kortare, uppklippt och tunnare. Så det blev det. Hon blev jätte nöjd och det blev jag med. Det är alltid kul att klippa nytt folk, + att se folk bli glada.

En annan dag när jag och en vän var ute och åt. Det är mycket mysigt när det är sommar och det är solnedgång. Att bara kunna sitte ute och njuta av livet som rullar på. Men nu ska jag lägga mig, ska upp och jobba kl 07.00 imorgon.

Ha det så bra,     ses

Dagens tips!!

                                                     


♥ Dagens tips är sminkning. Den första bilden med ansiktet har tre färger som ögonskugga.
1. Jag brukar att använda en eyprimer som gör att ögonskuggan ligger kvar hela dagen, en smörja som du lägger på ögonlocken till ögonbeynet.
2. Lägga en grund färg som sak vara jätte ljus och liggar över hala ögonlocken ända upp till ögonbrynet. Om du ska ha rosa nyanser kan du ta den ljusrosa ögonskuggan.
3. Sen när du gjort de ska du lägga en lite mörkare färg som du ser på bilden ovan.
4. Efter de brukar jag lägga en vitsilvrig färg där den blåa färgn är på bilden. Man kan ha lite under ögat med men det är inget måste. Alla passar kanske inte i de eller trivs inte i de.

Detta var mitt tips, Ha en bra dag !

En vanlig dag


♥ Idag är det inte så fint väder eller det är sol och så men inte så att man kan lägga sig på stranden. Iaf ville jag till Halmstad och shopppa men ingen ville med mig. Och om jag skulle åka buss så var jag inne i Halmstad när de stängde. Inte så kul då :( Så jag fick gå in på datan lite och skriva ett par meningar.
Det känns så konstigt, känns som att alla har fullt upp idag. Men ikväll kommer Linus och vi ska grilla på stranden med lite fler roligt folk, så de ska bli skit kul. Men nu få ajg väl gåut en runda.

Ha det bra,      ses

accessora.se








♥ Älskar dessa smyckena. Dem är så stilfulla och eliganta tycker jag. Vissa är lite mer vanliga och andra lite mer roliga. Men dessa är mina favoriter och är inte allt för dyra. Du hittar dom på accessora.se

RSS 2.0