Min födelsadag



♥ Idag har jag lega på stranden och bara tagit det lungt med linus. Och igår fyllde jag år så då hade jag lite kalas så släken var här och fira (: nu blev jag precis stucken av en geting så nu sitter jag med vatten på de. Och en vän till mig är här så vi ska kolla lite film nu.

Ha det så bra,     ses

på toppp

                      


♥ Tjocka armband är är på toppp nu. Helst ska det vara månda olika storlekar och former. Många sådana fins på Topshop och Ellos. Stora runda Solglsaögon är också på toppp, även dem med färg på halva glaset. Jag tycker att det ser väldigt snyggt ut som till vardags.

Stranden

♥ Idag har jag legat på stranden hela dagen. Passade min systers dotter så jag fick vara i vattnet hela tiden, fast det var mycket skönt. Att bara ta det lungt. Efter de så åkte vi hem och grillade. Och nu kollar vi på film jag, pappa, linus och anders. Men nu måste jag kolla lite på filmen.

Ha det bra,        Ses

vilken härlig dag




♥ Har haft en underbar dag idag. Började med att vi var 20 st på standen och bara tog det lungt. Sen åkte vi hem, duschade och gjorde oss fina. Sen åkte vi till stranden med en massa andra, grillade, spelade fotboll och lite andra spel. Det var jätte mysigt. sen nu sitter jag och bloggar. Men nu ska jag sova.

Ha det bra,      ses


tipppssss



♥ Höstens väskor ska vara säckiga & dyra. Hittade en i skinn. Inte så himla säckig men jag tyckte att den var fin ändå. Jag skulle inte lägga 10 000 kr på en sån här väska så jag håller mig till loppis, och utomlands.

Ha det bra,      ses

härlig dag

♥ Nu har jag precis kommit hem från min kusins kalsa. Var lite trött i början men det blev bättre sen. Hade lite tävligar och sånt men mitt lag kom nästsist ): Lite tråkigt faktist eftersom jag hatar att förlora. Men visade inte det allt för mycket.
Imorn blir det nog stranden,om det är fint väder. Men nu ska jag lägga mig.

Ha det bra,      ses

favvvvvisar just nu

                              

Flera dagar i en

♥ Har inte kunnat komma in och skriva på några dagar så jag fick göra det nu.
Vi var ju och kollade på hancock, den var riktigt bra! se den. Sen dager efter var jag och grillade hos en vän. mycket mysigt. Sen igår var jag i Danmark på bakken, fast jag blev lite besviken på bakken för det fanns inte så mycket att åka, mer för små barn. Men nu har man ju varit där ändå så behöver man inte åka dit om ma inte vill :P
Idag ska jag och jobba, när som. Sen ikväll ska jag på kalas för min lilla kusin fyller år. Så det är dagen för mig.

ha de bra,      ses

HellOo

♥ idag har jag mest varit hemma, fixat en hel del med bloggen för att jag fixade den igår. men nu ska jag på bio, ska kolla på hancock. hoppas den är bra :D

ses

RSS 2.0